1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Rivoli Utrecht (nabij de A2)Te huur

Parijsboulevard 209, 3541 Utrecht
 • Ingang bedrijfsruimte Rivoli Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime werkruimte
 • Keuken
 • Ruime werkruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Ruime kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Door het prachtige interieur, het prachtige decor en de straatnaam, de Parijsboulevard, waant u zich daadwerkelijk in deze charmante Franse stad. De mooie ingang biedt toegang tot vergaderruimtes, conferentiezalen en meerdere co-work werkplekken. Door de architectuur bieden de afzonderlijke ruimtes veel lichtinval en dragen bij aan een warme en productieve arbeidssfeer. De verschillende ruimtes zijn instap klaar, zo beschikken zij over een zeer snelle wifi internetverbinding en ergonomische kantoormeubelen. Behalve in de individuele kantoren kunt u ook in de business lounge en op het dakterras aan de slag, u zult hier kennis maken met de overige professionele ondernemers die in het gebouw gehuisvest zijn. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 88 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Rivoli is zowel per openbaar vervoer als per auto snel en veilig bereikbaar. Het bus- en treinstation liggen op loopafstand van de voordeur en u rijdt met uw auto van de parkeerplaats van het gebouw direct de A2 op. Rondom het gebouw zijn er genoeg mogelijkheden om op een leuke manier van uw vrije tijd te genieten. De Pathé bioscoop ligt om de hoek, in de zomermaanden is er een beachclub aan de rivier geopend en er zijn vele winkels, bars en restaurants in de omgeving.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Liever nog even verder kijken? Bekijk het bedrijfsruimte te huur Utrecht aanbod of bezoek de bedrijfsruimte huren Amersfoort pagina voor aanbod in de regio.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parijsboulevard 209
Postcode:3541
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text