1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte huren in Rotterdam City CentreTe huur

Weena 290, 3012 NJ Rotterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Rotterdam City Centre
 • Ontvangstruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

De internationale havenstad Rotterdam staat al jaren als vooruitstrevend en productief bekend. Het is daarom logisch dat dit ook de twee belangrijkste kenmerken van dit business centre in Rotterdam City Centre zijn. Zo behoren ergonomische kantoormeubelen en razendsnel wifi-internet tot de standaarduitrusting in elke afzonderlijke ruimte. U kunt hier aan het succes van uw onderneming werken in een privé kantoor, een ruime vergaderzaal of in één van de aanwezige co-work werkplekken, dit alles met de ondersteuning van het receptie team dat ter beschikking staat. De ronde vorm van het hoge zilveren gebouw zorgt door de grote en strak vormgegeven ramen voor veel lichtinval in alle individuele en hedendaags ingerichte ruimtes. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 33 privékantoren

- 13 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In het centrumgebied rondom het gebouw zijn er gedurende de laatste jaren vele moderne en duurzame gebouwen verrezen, waar vestigingen van multinationals te vinden zijn naast nationale bedrijven in de dienstverlening. Op twee minuten lopen van de ingang van het pand ligt het al even moderne en strak vormgegeven Centraal Station met openbaar vervoer naar voorsteden van Rotterdam, andere delen van het land en belangrijke Europese steden zoals Antwerpen en Parijs. In deze stad met haar recente geschiedenis is na werktijd een keur aan activiteiten te doen, zoals een bezoek aan het Scheepvaartmuseum of een tocht door de havens met een Spido rondvaartboot.

 

Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan of ga naar het bedrijfsruimte te huur Rotterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weena 290
Postcode:3012 NJ
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text