1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Schiphol Rijk (Het Poortgebouw)Te huur

Beech Avenue 54-62, 1119 PW Schiphol
 • Vergaderruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Keuken met eetgelegenheid

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u net naast onze Koninklijke Luchthaven Schiphol een instapklare bedrijfsruimte waar u direct aan de slag kunt? Maak kennis met dit business centre in Het Poortgebouw, een statig pand van zes verdiepingen waar ondernemers zoals u alles kunnen vinden om succesvol te ondernemen. Aan alle voorzieningen is gedacht: uitstekende kantoor faciliteiten zoals modern meubilair en razendsnel internet zijn voorhanden. De goed ingewerkte medewerkers van het receptie team in de plechtige en glazen ingang geven u en uw klanten altijd het warme onthaal dat verwacht mag worden. Co-work werkplekken zijn net zo goed uitgerust als een privé kantoor dat wellicht beter bij uw bedrijf past. En heeft u een vergaderruimte nodig? Geen probleem, u huurt de juiste compleet uitgeruste ruimte voor zolang u nodig heeft. De architectuur van het gebouw zorgt ervoor dat er veel licht door de ramen naar binnen valt, waardoor er een productieve werksfeer ontstaat. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 55 privékantoren

- 113 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Als u met de auto komt, rijdt u binnen drie minuten vanaf de A4 de beveiligde en ondergrondse parkeergarage in en klanten die op Schiphol arriveren haalt u in een mum van tijd op. Door de directe nabijheid van de luchthaven zijn er vele bedrijven die met de luchtvaart te maken hebben gevestigd op het bedrijventerrein waar dit pand te vinden is.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bekijk het bedrijfsruimte huren in Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Beech Avenue 54-62
Postcode:1119 PW
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text