1.  
€ 936 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Schiphol, NS InternationalTe huur

Ontvangsthal 4 (In front of the "HEMA"), 1118 AX Schiphol
 • Ingang bedrijfsruimte in Schiphol, NS International
 • Vergaderruimte
 • Kleine vergaderruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 936 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Besteedt u dagelijks veel tijd aan het reizen tussen verschillende opdrachtgevers en klanten? Wilt u daarbij kunnen beschikken over een compleet ingerichte bedrijfsruimte in de vorm van een privé kantoor, een co-work werkplek of een compleet ingerichte vergaderzaal? Dan biedt het business centre NS International Express Schiphol u datgene wat u nodig heeft. De administratieve ondersteuning van het receptie team, kopieer- en printfaciliteiten, modern meubilair en razendsnel internet in individuele ruimtes die baden in het licht geven dit business centre de professionele uitstraling die u zoekt. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 312 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 4 privékantoren

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Door de ligging rijdt u met de auto in een paar minuten naar de A4 die Den Haag met Amsterdam verbindt. Het openbaar vervoer op een internationale knooppunt zoals luchthaven Schiphol is uitermate goed geregeld. Met de trein komt u veilig en snel naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Veel luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten van en naar Europese bestemmingen, u stapt vanuit uw kantoor direct in het vliegtuig op weg naar die belangrijke internationale vergadering. Rondom het vliegveld zijn er meerdere hotels en u kunt uw klanten de schoonheid van de grachten, de oude panden en cultuur van Amsterdam laten zien.

 

Kijk ook eens verder op de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina voor meer aanbod. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Ontvangsthal 4 (In front of the "HEMA")
Postcode:1118 AX
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text