1.  
€ 990 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in UP Office Building AmsterdamTe huur

Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in UP Office Building Amsterdam
 • Vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 990 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Deze bedrijfsruimte in hartje Amsterdam staat op een bijzondere plek. Vlakbij Centraal Station kunt u hier een bedrijfsruimte huren die volledig is ingericht en een magisch uitzicht heeft. Het grote voordeel van deze locatie is dat UP Office Building flexibele voorwaarden aan het contract stelt waardoor u het kunt aanpassen als dit nodig is, bijvoorbeeld als uw onderneming onverwachts sneller groeit of u juist wat rustiger aan wilt gaan doen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 45 privékantoren

- 8 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De UP Office Building ligt zoals eerder al genoemd vlakbij Centraal Station en is hierdoor uitstekend bereikbaar met de trein. Naast zijn uitstekende ligging heeft deze locatie ook nog een professioneel serviceteam, dat u helpt het beste uit uw werkdag je halen en daarna ook klaar te staan voor uw medewerkers en klanten.

 

Andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina. Nieuwsgierig geworden of deze locatie iets voor u is? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Piet Heinkade 55
Postcode:1019 GM
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text