1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Le Mirage UtrechtTe huur

Vliegend Hertlaan 15-97, 3526 KT Utrecht
 • Buitenaanzicht kantoorruimte in Le Mirage Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Ruimte kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Het imposante gebouw "Le Mirage" valt door haar omvang en grote ramen in de gevel zeker op in het bedrijven gebied Kanaleneiland in Utrecht. Hier kunt u werken aan uw succes in een privé kantoor of u begint de dag met uw laptop in een co-work werkplek. Ook zijn er compleet ingerichte vergaderzalen op maat beschikbaar. In alle ruimtes heeft u de beschikking over ergonomische kantoormeubelen en zeer snel wifi-internet. De kantoren zijn door de grote mate van lichtinval zeer helder en nodigen bij binnenkomst uit om voortvarend aan de dag te beginnen. Het professionele receptie team helpt u met overige taken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 51 privékantoren

- 12 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Als u tijdens uw drukke werkzaamheden even een pauze wilt kunt u in het pand terecht bij koffiebar Vascobelo V-point le Mirage. HIer kunt u onder het genot van een bak koffie prima netwerken met overige ondernemers van het business centre. De bereikbaarheid van het pand laat niets te wensen over, op slechts vijf minuten lopen zijn er meerdere bushaltes en een tramstation gelegen. Enkele interessante culturele bezienswaardigheden zijn makkelijk te voet bereikbaar zoals bijvoorbeeld Museum Mobach Keramiek en AwesomeSpace.

 

Overige objecten bekijken in Utrecht? Bezoek het kantoorruimte huren Utrecht aanbod. Interesse? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Vliegend Hertlaan 15-97
Postcode:3526 KT
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text