1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Rivoli Utrecht (nabij de A2)Te huur

Parijsboulevard 209, 3541 Utrecht
 • Ingang kantoorruimte Rivoli Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Ruime kantoorruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Ruime kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In het Rivoli gebouw aan de Parijsboulevard in Utrecht vindt u kantoorruimte dat wat stijl betreft daadwerkelijk in de Franse hoofdstad zou kunnen staan. De heldere en goed verlichte kantoren zijn te bereiken via de lichte en sierlijke ingang waar het ondersteunende receptie team alle dagen voor u klaarstaat. De Parijse stijl toont zich verder in het luxueuze interieur. U kunt in dit pand terecht voor een co-work plek, vergaderzalen en conferentieruimtes. Alle ruimtes baden door de bijzondere architectuur in het licht en beschikken over zeer snel internet en moderne kantoormeubilair. In de business lounge en op het dakterras heeft u de mogelijkheid tijdens uw drukke werkschema even te ontspannen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 88 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Tevens kunt u op deze plekken samenkomen met de overige ondernemers die in het gebouw te vinden zijn, een goede manier om uw klantenportefeuille uit te breiden. Door de ligging direct aan de A2 is het eenvoudig om naar Rivoli te rijden, u heeft rondom het pand ruime parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer bent u uitstekend te bereiken, het trein- en busstation liggen om de hoek van de ingang van dit business centre. Voor ontspanning zijn er talloze voorzieningen op loopafstand zoals restaurants en bars, winkels en sport mogelijkheden.

 

Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Andere objecten bekijkt u op het kantoorruimte huren Utrecht overzicht.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parijsboulevard 209
Postcode:3541
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text