1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: Kantoorruimte huren in Rotterdam City CentreTe huur

Weena 290, 3012 NJ Rotterdam
 • Vooraanzicht Rotterdam City Centre
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het business centre in dit zilverkleurige gebouw met ronde gevel is net zo opvallend als de faciliteiten die het te bieden heeft. Compleet ingerichte en moderne kantoren die door de vele ramen helder, licht en fris aandoen bieden samen met de ondersteunende faciliteiten de professionaliteit die een ondernemer mag verwachten in een stad van dit kaliber. Er zijn hier ruime privé kantoren zo groot als u nodig heeft, meerdere co-work werkplekken en vergaderruimtes. In alle ruimtes staan moderne kantoormeubilair en snel internet ter beschikking. Het bekwame receptie team neemt u de taak uit handen uw klanten welkom te heten en ondersteunt u administratief. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 33 privékantoren

- 13 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Door de vooruitstrevende invloed van het nabijgelegen Nederlands Architectuurinstituut is de skyline van de stad een grote verzameling hoge, moderne en vaak duurzame gebouwen. Multinationals van consumentengoederen en machinerie hebben hier belangrijke Europese vestigingen net zoals bedrijven in de nationale dienstverlenende sector. Het vlakbij gelegen Centraal Station is een belangrijk openbaar vervoersknooppunt met lokale, nationale en internationale bestemmingen. In het centrum rondom het gebouw kunt u na werktijd met andere ondernemers en klanten genieten van een ruim aanbod aan restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden.

 

Overige objecten zijn te vinden op kantoorruimte te huur Rotterdam. Als u graag meer informatie ontvangt, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weena 290
Postcode:3012 NJ
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text