1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Schiphol Rijk (Het Poortgebouw)Te huur

Beech Avenue 54-62, 1119 PW Schiphol

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

U vindt dit business centre in het zes verdiepingen tellende Poortgebouw gelegen op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk. vlakbij de internationale luchthaven. Het gebouw is afgewerkt met zacht kalksteen en zodra u door de grote granieten en glazen ingang naar binnenstapt ziet u het warme moderne interieur en wordt u begroet door het professionele receptie team dat u iedere dag bijstaat. U kunt direct slagvaardig voor de dag komen door de complete kantooruitrusting die onder andere bestaat uit ergonomisch kantoormeubilair en razendsnel internet. Elke individuele ruimte is modern ingericht, helder en biedt door de grote mate van lichtinval een professionele uitstraling. Sommige beschikbare kantoren beschikken over een terras en bieden uitzicht op het mooi onderhouden terrein. U zult vanuit uw privé kantoor, vergaderruimte of co-work werkplek dag in dag uit productief met de ontwikkeling van uw bedrijf bezig zijn. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 55 privékantoren

- 113 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Het bekende bedrijventerrein waar dit gebouw te vinden is, staat bekend als zeer gewild. Zo zijn er meerdere bedrijven te vinden die diensten verlenen en infrastructuur verschaffen aan andere bedrijven op de luchthaven. Vanuit de ondergrondse beveiligde parkeerplaats rijdt u binnen 3 minuten naar de A4, die Rotterdam en Den Haag met Amsterdam verbindt. 

 

Overig aanbod in de regio bekijkt u op kantoorruimte te huur Amsterdam. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Beech Avenue 54-62
Postcode:1119 PW
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

  1. Vastgoed Anno Nu 2023

     

    Some invisible text