1.  
€ 990 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in UP Office Building AmsterdamTe huur

Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam
 • Buitenaanzicht kantoorruimte UP Office Building Amsterdam
 • Vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 990 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam op een bijzondere plek? Wellicht is het huren van een kantoor in UP Office Building dan wel een goede optie. De kantoorruimtes zijn volledig verzorgd zodat u hier geen energie meer in hoeft te stoppen. Daarnaast kunt u een kantoor huren met flexibele voorwaarden. Ideaal als u nog niet precies weet hoe het gaat lopen met uw onderneming het komende jaar en dus nergens echt aan vast wilt zitten. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 45 privékantoren

- 8 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De kantoorruimtes hebben een magisch uitzicht en u bevindt zich dicht bij centraal station; ideaal dus als u met de trein naar kantoor silt komen. Daarnaast biedt UP Office Building een dynamische omgeving en staat een professioneel serviceteam voor u klaar. Zo hoeft u zichzelf geen zorgen te maken of alles goed is geregeld en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is.

 

Bekijk ook eens het aanbod in de regio op kantoorruimte te huur Amsterdam. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Piet Heinkade 55
Postcode:1019 GM
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text