1.  
€ 450 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Business Park Utrecht (Zen Building)Te huur

Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht
 • Buitenaanzicht kantoorruimte Business Park Utrecht (Zen Building)
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkvloer
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kleine Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 450 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

De beschikbare kantoorruimte in het Zen Building biedt u de rust die u nodig heeft om professioneel aan de ontwikkeling van uw onderneming te werken. Het strak vormgegeven gebouw heeft aan alle kanten ramen. Hierdoor zijn de individuele en moderne ruimtes helder en licht. Zij hebben allemaal dezelfde efficiënte uitrusting zoals razendsnel internet via wifi en ergonomische moderne kantoormeubilair. In dit business centre in het grote hedendaagse gebouw zijn er grote vergader- en opleidingsruimtes, privé kantoren en co-work werkplekken waar u gebruik van kunt maken. Bovendien staat het altijd professionele receptie team klaar om u te ondersteunen en uw bezoekers te verwelkomen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 150 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 68 privékantoren

- 112 coworkingplekken 

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Gelegen aan de oostkant van Utrecht rijdt u via de afslag van de A27 met de auto vrijwel direct naar de ruime parkeergelegenheid rondom het gebouw. Bovendien vindt u aan de nabij gelegen randweg van de stad, de Waterlinieweg, een bushalte. HIer vandaan reist u rechtstreeks en veilig naar het Centraal Station met treinen naar alle windrichtingen van het land. In het vlakbij gelegen Wilhelminapark kunt u een frisse wandeling maken en zijn er meerdere mogelijkheden om te lunchen. Op een paar minuten lopen hiervandaan staat u in het centrum van de stad met al de winkels, restaurants en cultuur die er te vinden is. 

 

Andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Utrecht pagina. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Newtonlaan 115
Postcode:3584 BH
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text