Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
€ 255,- p/mnd

Grote werkruimte Spuiboulevard (centrum) DordrechtTe huur

Spuiboulevard 4, 3311 GR Dordrecht
Aangeboden door: Camelot Europe

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Grote ruimte beschikbaar op basis van een bruikleen contract in het centrum van Dordrecht. Het betreft een voormalig bedrijfspand waar meerdere kantoren en woonplekken in gesitueerd zijn. Deze werkruimte is op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 150 m2. Heel veel ruimte voor jezelf dus!

Omdat het gaat om antikraak, betaal je een zeer lage prijs. De bruikleen vergoeding voor deze werkruimte is slechts € 254,25.

Het pand is gelegen op circa 5 minuten lopen van Station Dordrecht. Op loopafstand vind je verschillende winkels zoals de Primark Kruidvat en H&M. Ook verschillende eetgelegenheden en supermarkten zijn op loopafstand.

Zie jij jezelf al werken in dit pand of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook het overige aanbod aan bedrijfspanden te huur in Dordrecht of bedrijfspand huren in Rotterdam.

Foto's

Locatie

Spuiboulevard 4, 3311 GR Dordrecht

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.