1.  
v.a. € 720 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte Atrium AmsterdamTe huur

Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam
 • Loungeruimte
 • Ontvangstruimte
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken met eetgelegenheid
 • Ruime keuken
 • Ingang bedrijfsruimte Atrium Amsterdam

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
v.a. € 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mooie bedrijfsruimte op een zakelijk gunstig gelegen locatie?

 

Over deze locatie 

Dan is Amsterdam Atrium een aantrekkelijke optie voor u. De bedrijfsruimtes zijn ingericht in een sfeervol 5-sterren hotelstijl en voorzien van fullservice faciliteiten. De locatie bevindt zich op de prestigieuze Zuidas van Amsterdam, het zakendistrict van Amsterdam. Hier zijn vele gerenommeerde bedrijven te vinden, zoals bijvoorbeeld banken, verzekeringsmaatschappijen en een groeiend aantal media- en creatieve bedrijven. Ideaal om u tussen te vestigen als beginnende ondernemer of als ouder bedrijf. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 77 privékantoren

- 110 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het Atrium is prima te bereiken met het openbaar vervoer zoals de trein vanaf Amsterdam WTC met directe verbindingen naar de grote steden en Schiphol Airport. Via de ringweg van de A10 bent u bovendien heel snel bij Atrium. Parkeren kunt u in de nabijgelegen parkeergarage. Tevens beschikt deze locatie over een hoop vermaak en ontspanning na het werk, zoals bijvoorbeeld een lunch in de broodjeszaak, een zakendiner in een van de vele restaurants of een overnachting in een van de hotels als u tot laat moet werken en ver naar huis moet reizen.

 

Heeft u interesse in deze gunstig gelegen locatie? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Wilt u andere opties bekijken? Ga dan naar het bedrijfsruimte te huur Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Strawinskylaan 3051
Postcode:1077 ZX
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text