1.  
v.a. € 810 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte huren in Sarphati Plaza AmsterdamTe huur

Rhijnspoorplein 10-38, 1018 TX Amsterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Sarphati Plaza Amsterdam
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken met eetgelegenheid

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
v.a. € 810 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Een flexibele en innovatieve omgeving in Amsterdam, die niet onder doet voor vele zakelijke districten in de rest van de wereld. Klinkt dit u als muziek in de oren?

 

Over deze locatie

Dan is deze nieuwe bedrijfsruimte te huur Amsterdam optie wellicht heel geschikt voor u en uw medewerkers. De co-working plaatsen zijn onlangs gerenoveerd. Het ronde gebouw met tien verdiepingen staat in de groene Weesperbuurt en biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 270 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 43 privékantoren

- 12 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden, van cultuur ter afleiding en ontspanning zoals bijvoorbeeld het Tropenmuseum tot mooie eetgelegenheden voor tijdens de lunch of het zakendiner. De locatie is uitstekend en snel bereikbaar per openbaar vervoer: in enkele minuten begeeft u zich vanaf de tram- en bushalte naar de ingang van het gebouw. En door de privé parkeergelegenheid bij het gebouw is het ook zeer aantrekkelijk om met de auto te komen. Waar vindt u dit nu nog meer in Amsterdam?

Wilt u nog andere objecten bekijken? Bezoek dan de bedrijfsruimte te huur Amsterdam pagina. Mocht u interesse hebben vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Rhijnspoorplein 10-38
Postcode:1018 TX
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text