1.  
v.a. € 720 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Singelstaete AmsterdamTe huur

Singel 250, 1016 AB Amsterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Singelstaete Amsterdam
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte met keuken en eetgelegenheid
 • Keuken
 • Kantoorruimte tot 6 personen
 • Ontvangstruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
v.a. € 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Amsterdam Singelstaete biedt bedrijfsruimtes aan in een prachtig monumentaal pand, met een schitterend marmeren interieur en hoge plafonds.

 

Over deze locatie

Of u nu op zoek bent naar een co-working plek, een privé kantoor of een vergaderruimte, het is allemaal mogelijk. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, zo is bijvoorbeeld de tramhalte om de hoek.De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 21 privékantoren

- 58 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 

 

Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In de nabije omgeving vindt u het Paleis op de Dam, met daar omheen de nodige winkel- en eetgelegenheden om na een drukke werkdag even te kunnen ontspannen of met uw zakenrelatie een hapje te gaan eten. Daarnaast is dit een omgeving waarin talloze zakelijke dienstverleners gevestigd zijn. Altijd handig mocht u nog op zoek zijn naar iemand die u administratief kan ondersteunen bij uw onderneming.

 

Nieuwsgierig geworden naar de diverse bedrijfsruimten in Singelstaete? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Bekijk ook eens de opties in wijde regio van Amsterdam. Bekijk de bedrijfsruimte huren Alkmaar, bedrijfsruimte huren Almere of bedrijfsruimte te huur Haarlem pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Singel 250
Postcode:1016 AB
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text