Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorpand te huur Rotterdam
  Alle kantoorpanden in Rotterdam en omgeving
  Kantoorpand te huur Rotterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Rotterdam

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur Rotterdam? We helpen u in deze Zuid-Hollandse havenstad graag op weg. Ook voor de regio Rotterdam hopen we u een divers aanbod te bieden aan kantoorpand te huur. Rotterdam is een stad die enorm leeft en flink aan de weg blijft timmeren. Bekend als grootste haven van Europa door de zeer gunstige ligging. Maar ook de binnenstad floreert als nooit tevoren. Is dat ook de reden dat u als organisatie en/of ondernemer heeft gekozen voor Rotterdam? Gaat u uitbreiden en zoekt u daarom een kantoorpand te huur in Rotterdam? Extra personeel voor een nieuwe klus? Maar ook als startende ondernemer is het vinden van een kantoorpand te huur in Rotterdam een mogelijkheid. Een kantoorpand voor beginnende ondernemers? Rustig groeien en vanuit daar een nieuwe stap maken? Laat u meenemen in de verschillende mogelijkheden en kijk naar het object wat het beste past! Heeft u een bepaalde voorkeur voor een wijk in Rotterdam? Zoekt u bijvoorbeeld een kantoorpand te huur in Delfshaven, Noord, Kralingen, Feijenoord, Prins Alexander, Rozenburg, Botlek of juist in hartje Rotterdam? We hopen u voldoende opties te bieden voor een object in Rotterdam of omgeving.

  Kantoorpand te huur in Rotterdam en omgeving

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur in Rotterdam of liever in de directe omgeving? We presenteren u een divers aanbod aan objecten passend bij uw wensen en eisen. Gaat uw voorkeur bij voorbaat uit naar 1 van de industrieterreinen van Rotterdam? De industriegebieden Schiebroek, Spaanse Polder, Nesselande, Prinsenland, of Noordwest zijn opties met voldoende bedrijvigheid en mogelijk uw nieuw te huren kantoorpand. Rotterdam staat bekend om de architectuur en natuurlijk de haven. Maar ook de enorm goede bereikbaarheid kan een enorme plus zijn voor u of uw personeel. Met snelwegen als de A16, de A4, A13 en o.a. de A20 kunt u makkelijk en snel alle kanten op. Maar wat als u liever uw kantoorpand wilt huren in regio Rotterdam? Het drukke centrum liever laat voor wat het is? De regio van Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden. Historische, sfeervolle en ondernemende plaatsen die graag nieuwe bedrijven verwelkomen. Wat te denken van bijvoorbeeld Vlaardingen wat bekend staat als de Haringstad van Nederland. Schiedam wat bekend staat om de Jeneverproductie. Maar ook Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Ridderkerk. Wist u dat Schiedam ook bekend staat om de hoogste windmolens ter wereld? Ook de regio van Rotterdam bruist en geeft u voldoende kantoorpanden te huur in Rotterdam of omgeving. We hopen dat we u kunnen helpen in uw zoektocht en wensen u alvast goede zaken toe.