Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Kantoorpand te huur Utrecht
  Alle kantoorpanden in Utrecht en omgeving
  Kantoorpand te huur Utrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Kantoorpand te huur Utrecht

  Bent u op zoek naar een kantoorpand te huur Utrecht? We helpen u graag bij het vinden van een geschikt kantoorpand in Utrecht of de regio. Wie Utrecht zegt denkt direct aan de centrale ligging, de gezellige binnenstad, de grachtjes of de Dom. De Domstad is een stad met vele gezichten en ook op zakelijk gebied bruist de stad enorm. Woont of werkt u al geruime tijd in Utrecht of de regio Utrecht? Bent u daarom ook op zoek naar een kantoorpand te huur in Utrecht? We helpen u graag bij uw zoektocht. Heeft u een bepaalde voorkeur omdat u al bekend bent in de stad? Zou u graag een kantoorpand huren in Oost, West, Overvecht of Vleuten? Liever een kantoor in de binnenstad, Zuid, Noordoost, Zuidwest of Leidsche Rijn? De mogelijkheden zijn divers en zorgt voor een uitgebreid aanbod. Ook qua bereikbaarheid ligt Utrecht centraal in ons land. Niet alleen de belangrijke verkeersader de A2 loopt langs de stad maar ook heeft Utrecht het treinstation met de meest vertrekkende treinen van Nederland. Letterlijk alle richtingen op als een soort van kruispunt van Nederland. Ideaal voor uw partners of personeel! Een internationale bezoeker kan zo makkelijk en snel van Schiphol Airport naar Utrecht reizen. Heeft u een lichte voorkeur voor een kantoorpand te huur Utrecht op een industrieterrein? Breng dan eens een bezoek aan de industrieterreinen Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp/Nieuwe Rijn of Utrecht Science Park. U kunt zomaar het kantoorpand van uw wensen vinden. We helpen u graag op weg bij het zoeken en hopen dat ons aanbod u goed op weg zal helpen.

  Kantoorpand te huur in Utrecht en omgeving

  Utrecht heeft zoals eerder gezegd veel gezichten. Het sfeervolle centrum trekt dagelijks vele dagjesmensen, studenten, inwoners en toeristen die een bezoek brengen aan de stad. De vele musea, de winkelstraten, restaurantjes en bezienswaardigheden zijn uitgebreid. Gaat uw bedrijf hier ook op inzetten? Een nieuw kantoorpand huren in Utrecht kan een lastige zoektocht zijn. Wanneer u van te voren goed uw wensen en eisen in kaart brengt maakt dit de zoektocht een stuk makkelijker. De verschillende objecten hebben elk hun eigenschappen. Zo zal de ene dichtbij het openbaar vervoer te vinden zijn waar de ander in een natuurrijke omgeving ligt. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Zoekt u een kantoorpand te huur in regio Utrecht? Met Hilversum, Houten, Bilthoven, Zeist, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Vianen, Nieuwegein en Culemborg heeft Utrecht een rijke regio. Voldoende opties voor uw kantoorpand in de regio. Zo is Houten bezig met een sterke groei en heet de stad met alle liefde en plezier een nieuw bedrijf welkom. Maar ook televisie stad Hilversum, het natuurrijke Zeist, het dichtbij de snelweg gelegen Vianen en Breukelen of het aan de Lek gelegen Nieuwegein. Maar ook de Bilt (bekend van het KNMI), en het door de sigaren- en meubelindustrie bekende Culemborg kunnen als een perfecte uitvalsbasis dienen. Waar uw keuze ook op gaat vallen...we hopen u te helpen met een divers aanbod aan objecten in de regio Utrecht.